Rent a car

Rent a car Ljubljana ponuja celostno storitev za podjetnike

Rent a car Ljubljana je zanesljiv partner našega podjetja. Z njim vsako leto sklenemo  novo pogodbo, ki jo vsakič tudi obnovimo. Rent a car Ljubljana nam celo leto zagotavlja varna in brezhibna vozila za naše zaposlene, ki potujejo predvsem v Avstrijo in Nemčijo. Smo njihova zvesta stranka, zato nam nudijo številne popuste in  ugodnosti pri najemu avtomobilov višjega cenovnega razreda. Z najemom dražjega avtomobila naredimo tudi dober vtis na naše poslovne partnerje, kar ni zanemarljivo za uspešnost našega podjetja.

Prav rent a car Ljubljana nas je prepričal s pestro izbiro vozil. Včasih porabimo kar nekaj časa za izbiro vozila, ker je njihov izbor vozil zelo pester in obsežen. Včasih se odločimo tudi  za električna vozila in s tem naredimo vtis na naše poslovne partnerje, da smo ekološko usmerjeno podjetje, ki mu je mar za zdravo okolje. Do sedaj smo imeli z  Rent a car Ljubljana izključno le dobre izkušnje. Vozilo je staro največ pet let in izgleda kot novo. Vedno poskrbijo, da nas vozilo čaka skladno z dogovorjeno uro in lokacijo, kar je še zlasti pomembno za naše podjetje, ki ima številne sestanke s strankami in smo praktično ves čas na poti. Nemalokrat izvemo za sestanek v zadnjem trenutku in takrat nam rent a car Ljubljana vedno priskoči na pomoč in vedno zagotovi ustrezno vozilo. Pohvalimo lahko njihovo prožnost in pripravljenost ugoditi praktično  vsaki  naši želji in  potrebi.

Želite rezervirati vozilo. Obiščite www.centralrent.si in si zagotovite največ z najnižjo ceno.

Prav zato smo Rent a car Ljubljana  priporočili tudi precejšnjemu številu naših poslovnih partnerjev, ko so v Ljubljani iskali podjetje za najem vozil. Že več let je tako, da jim brez obotavljanja vedno  priporočamo rent a car Ljubljana kot najboljše podjetje za najem vozila v  Ljubljani pa tudi v  Sloveniji. Njihov profesionalni odnos do strank in ponudba številnih storitev, nas je prepričala ,da rent a car Ljubljana resnično izstopa med ponudniki najema vozil.