Krilovo olje

Krilovo olje je zdravo

Ne vem od kdaj je danes popularno krilovo olje, saj ga včasih ni bilo. Včasih ni bilo marsičesa, pa smo vseeno živeli bolj zdravo kot sedaj, ko jemljemo vse žive dodatke k prehrani. No pa se osredotočimo na krilovo olje.

Nekega dne je fant prišel iz službe in začel govoriti, da sedaj ko je krilovo olje se mu zdi, da hitreje razmišlja. Jaz sem se mu seveda full smejala, saj se je tako izrazil, kot da je prej spal in ni nič razmišljal. No pasem rekla, da ne more biti takšna razlika v tako kratkem času, da to ne more biti tako. Da ko bo krilovo olje jedel 2 meseca, potem pa resnično lahko opazi spremembo. Bil je užaljen, saj enostavno prisega na krilovo olje in ne smeš mu ogovarjati. Takoj, ko ga zmanjka si ga spet kupi in ga je vsak ljubi dan.

Pa sem se kočno odločila, d malo preberem o tem olju, če je že tako obseden z njim. Bila sem presenečena od kod se dobiva to olje, da se dobiva iz drobnega planktonskega raka. Vsebuje pa najboljši vir omega 3 maščobnih kislin.

Pa poglejmo, kaj pravijo zanj:

  • Resnično izboljša delovanje možganov
  • Krilovo olje ohranja vid
  • Pomaga vam uravnovesiti naravno raven holesterola v krvi
  • In pomaga pri delovanju srca.

No pa smo tam, ko ni muh. Sedaj mi je jasno, da je krilovo olje mojega dragega čisto očaralo, kajti te lastnosti, ki jih ima, ga je resnično dobro jesti in sedaj mu dam prav da ga je. Včasih priznam, mu še sama ukradem krilovo olje in ga pojem, da niti ne ve, ker si ga itak kupuje na zalogo. Enkrat sem mu vzela celo tablico in ni opazil, tako da krilovo olje jemljem po tihem tudi jaz, da ne bi slučajno on bil bolj pameten. Malo heca, vendar ga resnično jemljem in dobro se počutim.