Zunanje ploščice

Pravilno izbrane zunanje ploščice lahko polepšajo hišo

Vse smo naredili pri hiši, le zunanje ploščice še nismo položili, pa ne zato, ker ne bi imeli denarja, enostavno se nisva z ženo mogla odločiti, kaj bi dala, kajti zavedala sva se, da lahko zunanje ploščice hišo polepšajo, lahko bodo neopazne, ali pa se zgodi, da vse skupaj izpade napačno. 

Ker nobeden od naju ni imel nobenih idej, kako naj bi izgledale, sva se odločila, da ideje poiščeva na sejmu. Tako sva šla na sejem v upanju, da naju ene zunanje ploščice fascinirajo, pripravljena sva bila, da jih naročiva in tudi položiva v čim krajšem roku. Sejem je bil res velik, takoj sva oba vedela, da to ne bo šlo ravno hitro in da bova potrebovala kar nekaj ur, da si bova vse ogledala. Po eni strani naju je vleklo, da takoj začneva hoditi na okoli, po drugi strani pa da greva prvo na eno dobro kavo. Šla sva na kavo in tako so zunanje ploščice morale še malo počakati.

No, ni dolgo trajalo, da sva šla na ogled, rekla sva si, da si bova ogledala čisto vse, da nama potem ne bo žal. Moj mož je že imel ene zunanje ploščice nagledane, meni sicer niso bile tako všeč, ampak sem se strinjala, če seveda ne vidiva kakšnih lepših. In ja, prišla sva do ploščic, ki so prevzele tako mene kot njega, to je bilo to.

Tako sva se odločila za te zunanje ploščice, kajti res so bile novejšega stila, moderne, lepe, kvalitetne, vse kar je bilo možno. Cena ni bila nizka, ni pa bila tako zelo visoka, kot je lahko cena za zunanje ploščice, tudi dražje sva že videla.

Zmenila sva se za dostavo in polaganje. To podjetje je imelo oboje, kar je nama odgovarjalo. Lahko bi spet iskala nekoga cenejšega za zunanje ploščice položit, po drugi strani pa sva tukaj imela vse urejeno. Danes najina hiša blesti od lepote.