Bioenergija

Bioenergija zdravi tudi na daljavo

Bioenergetsko zdravljenje je ena izmed oblik naravnega alternativnega zdravljenja, ki ima to posebnost, da je možno z njeno pomočjo zdraviti tudi na daljavo. To ne velja za večino ostalih alternativnih metod zdravljenja. Bioenergija je povsem naravna metoda pomoči človeku, ki ima psihične ali telesne težave ali pa se je pri njem razvila že akutna ali kronična bolezen. Nezdrav življenjski slog, neprestano hitenje in preobremenitev na delovnem mestu ter škodljiva negativna čustva, lahko porušijo ravnovesje v biopolju človeka. Posledica pa so psihične in telesne težave, ki mnogokrat vodijo v bolezen. Najhujše med njimi so kronične bolezni, med katerimi tudi rak, ki je njihova najhujša manifestacija.

Sposobnost bioenergije je, da jo lahko dodamo tistemu delu telesa ali organu, ki je ma premalo ali pa odvzamemo od tja, kjer je energije preveč. Bioterapevt vstopi v biopolje človeka tudi na daljavo. Pri tem ugotovi, za kakšno neravnovesje v biopolju gre. Na podlagi tega bioterapevt natančno ve, kako mora uravnati bioenergijo človeka, ki ga tretira. Potreben je najmanj en cikel bioterapij, ki se običajno izvede v štirih dnevih zapored. Včasih pa je treba cikluse bioterapij tudi ponoviti, kar je odvisno od narave in jakosti simptomov. Pri tem ima pomembno vlogo tudi čas trajanja težav. Povsem logično je pričakovati, da bo za odpravo bolezenskih težav, ki trajajo že dalj časa in so naredile organizmu že precej veliko škodo, posvetiti več tretmajev.

Bioenergija je tudi pri nas široko dostopna, saj si je Slovenijo izbral za kraj stalnega delovanja tudi eden izmed najbolj znanih in cenjenih bioterapevtov na svetu. Bioenergija je nekaj, kar imamo vsi, le da jo imajo nekateri ljudje več kot običajno. Obenem pa imajo tudi sposobnost to energijo kanalizirati v energijsko polje človeka v obe smeri, kar pomeni bodisi v dodajanje ali odvzemanje energije. Bioterapevti se še dodatno educirajo za izvajanje ustreznih tehnik uravnavanja biopolja.